اهمیت بسته بندی خشکبار
طرح توجیهی بسته بندی خشکبار به بررسی تولید این محصول پرداخته است. در گذشته محصولات خشکبار اعم از پسته، بادام، گردو، فندق، کشمش و انواع میوههای خشک مثل برگه زردآلو و برگه هلو، توت خشک و غیره به صورت فلهای در بازار عرضه میشد. هرچند فروش فلهای همچنان ادامه دارد و از رونق نیفتاده است اما بسته بندی محصولات خشکبار وارد مرحله جدیدی شده است.
محصولات خشکبار حاوی مواد، ویتامینها و املاح بسیار مهمی هستند، به همین دلیل حفظ و نگهداری این محصولات در شرایط و فصول مختلف از اهمیت خاصی برخوردار است.
رطوبت، هوا و نور میتواند به محصولات خشکبار آسیب بزند. با این حال، بسته بندی خشکبار تازگی و طعم این محصولات را حفظ میکند. همچنین احتمال خراب شدن یا رشد باکتری و فاسد شدن این محصولات را کاهش میدهد.
بسته بندی خشکبار میتواند در وزنهای مختلف، مثلا نیم کیلویی، یک کیلویی و غیره انجام شود. این کار علاوه بر حمل و نقل آسانتر این محصولات باعث خرید و فروش راحتتر آن میشود.
امروزه برندسازی یکی از مهمترین اصول بازاریابی و فروش محصولات محسوب میشود. با طراحی و بسته بندی خشکبار میتوان توجه مصرف کنندگان را جلب کرد. ضمن اینکه برای عرضه محصولات خشکبار در بازارهای جهانی برندسازی و بسته بندی مهمترین گام است.
مواد لازم برای بسته بندی خشکبار
برای شروع بسته بندی خشکبار، اولین قدم تامین انواع خشکبار است. سپس میتوانید این محصولات را با نمک و سایر افزودنیها فرآوری کنید. سپس هر محصول را در بسته بندیهای جداگانه با طرحهای مختلف به بازار عرضه نمایید.
خوشبختانه دانش فنی تولید و بسته بندی خشکبار به صورت کاملا بومی در ایران وجود دارد.
فرآیند بسته بندی خشکبار
اولین مرحله در بسته بندی خشکبار بوجاری است. برای حذف مواد خارجی و قسمتهای آسیب دیده مواد اولیه باید بوجاری شوند.
پس از بوجاری، خشکبار را از هر گونه آلودکی و گرد ئ غبار تمیز میکنند. این کار معمولا با کمک دمندههای هوا یا جارو برقی انجام میشود.
محصولات خشکبار بر اساس اندازه، رنگ و شکل آنها درجه بندی میشوند. درجه بندی محصولات میتواند به یکنواختی و بهبود کیفیت محصولات کمک شایانی کند.
در مرحله بعد، خشکبار وزن شده و آماده پر کردن در بستهها میشود. این مرحله با کمک دستگاههای پرکن خودکار انجام میشود.
سپس بستهها با استفاده از سیلر حرارتی یا مکانیزم قفل زیپ مهر و موم میشوند تا از هوامل خارجی و رطوبت و هوا محافظت شوند. بسته بندی محصول با برچسبی که شامل اطلاعاتی نظیر نام محصول، وزن، مواد مغذی موجود، تاریخ تولید و انقضا است تکمیل میشود.
در ادامه، بسته بندی محصول برای کنترل کیفیت مورد بررسی قرار میگیرد و در صورت احراز استانداردهای لازم در جعبه یا کارتن قرار میگیرد و در جای خشک و خنک انبار میشود تا در نهایت روانه بازار شود.
ماشین آلات و تجهیزات بسته بندی خشکبار
به طور کلی برای بسته بندی انواع خشکبار تجهیزات و ماشین آلات زیر لازم هستند:
- دستگاه تفت و شورکن
- بالابر نمک
- بالابر Z
- سرند جلو
- لوک همزن طعم بزرگ
- همزن آب
- خشک کن با باد گرم
- نوار نقاله دست چین چشمی
- بسته بندی چهار توزین
- تاریخ زن حرارتی
- سیستم پانچ بسته
- فرم پاکت زن
- سیستم تزریق گاز ازت
- نوار نقاله جلو بسته بندی
چرا طرح توجیهی بسته بندی خشکبار مهم است؟
بنابر مطالعات و بررسیهای انجام شده در خصوص تولید و بسته بندی خشکبار، روند و سودآوری این صنعت شیب صعودی دارد و تا سال 1404 افزایش چشمگیری خواهد داشت. تهیه طرح توجیهی بسته بندی خشکبار میتواند بازگشت سرمایه مطمئن را برای سرمایه گذاران این حوزه تضمین کند.
کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی مرتبط با بسته بندی خشکبار
کد آیسیک (ISIC) یا طبقه بندی استانداردهای بین المللی صنایع یک روش ساده و دقیق کدگذاری است که از طریق آن میتوان اطلاعاتی نظیر هویت کالا، قطعات، مواد، مدارک و اموال را تعیین و تایید کرد. کد آیسیک مرتبط با بسته بندی خشکبار به شرح زیر است:
بسته بندی خشکبار: 7495412325
برای تعیین جایگاه یا ترخیص کالا از گمرک نیز نیاز به کد تعرفه گمرکی است. در حال حاضر کد تعرفه گمرکی مرتبط با بسته بندی خشکبار تعیین نشده است.
خلاصه گزارش سرمایه گذاری طرح توجیهی بسته بندی خشکبار
- ظرفیت تولید سالانه: 900 تن
- مساحت زمین موردنیاز: 1500 مترمربع
- زیربنای کل: 600 مترمربع
- نیروی انسانی لازم: 12 نفر
- میزان سرمایه گذاری ثابت: 5 میلیارد تومان
- ارزش ماشین آلات و تجهیزات: 1 میلیارد تومان
- نرخ بازده داخلی در سال مبنا: 39 درصد
- نرخ برابری دلار: 50000 تومان
چگونه طرح توجیهی بسته بندی خشکبار تهیه کنیم؟
اگر میخواهید به صورت کاملا حرفهای یک طرح توجیهی بسته بندی خشکبار تهیه کنید، کارشناسان ما در شرکت طرح نویس آماده ارائه خدمات به شما عزیران هستند.
بخشی از خدمات شرکت طرح نویس در این حوزه عبارتند از:
-انجام مطالعات امکان سنجی و بازاریابی برای محصولات و خدمات
-بررسی پتانسیل صادراتی و شناسایی بازار محصولات صنعتی
-انجام طرح های توجیهی برای استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان
-انجام طرح های توجیهی به منظور جذب سرمایه گذار خارجی
-ثبت نام و انجام فرآیند اخذ جواز تاسیس، ثبت نام سامانه بهین یاب، کارا و سیتا
– تهیه طرح توجیهی برای ثبت اختراع و پارک های علم و فناوری
– طراحی و اجرای پروژه های صنعتی
منتظر شما هستیم…