فرآیند دانه بندی و خرد کردن سنگ آهن
طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن به بررسی تولید این محصول پرداخته است. همان طور که گفتیم، دانه بندی و ردایش سنگ آهن از مهمترین مراحل استخراج و فرآوری سنگ آهن است. سنگ آهن استخراج شده ابتدا در اندازههای موردنیاز وارد دستگاه خردکن میشود و بعد از آن دستگاههای دانه بندی، اندازههای مختلف را از هم جدا میکنند. دانههای سنگ آهن معمولا به اندازه 1 میلیمتر تا 50 میلیمتر هستند که بنابر کاربرد نهایی و نوع فرآوری از هم جدا میشوند.
سنگ آهن چگالی بالایی دارد. به همین دلیل، در فرآیند دانه بندی و خردایش سنگ آهن از دستگاههایی با چگالی متفاوت استفاده میشود تا دانههای سنگ آهن به دقت و کیفیت بیشتری جداسازی شوند.
چرا طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن مهم است؟
کشور ما یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جهان است. دانه بندی و خردایش سنگ آهن ضمن بهبود کیفیت محصول نهایی، حمل و نقل سنگ آهن را سادهتر میکند. البته صنعت دانه بندی و خردایش سنگ آهن نیاز به سرمایه گذاری کلان در زیرساختها و و آماده سازی تجهیزات لازم دارد. بنابراین تهیه طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن میتواند ریسکهای موجود از قبیل نوسان قیمت بازار آهن، خطرات زیست محیطی، تاثیرات تحریمها و ریسکهای مرتبط با فناوریها و تجهیزات به روز را کاهش داده و بازگشت سرمایه مطمئن را تضمین کند.
مراحل و تجهیزات دانه بندی و خردایش سنگ آهن
مراحل و تجهیزات دانه بندی و خرد کردن سنگ آهن از این قرار هستند:
دانه بندی
فرآیند دانه بندی سنگ آهن مرحله تبدیل سنگ آهن به دانههای ریز و قابل جابهجایی است. این کار معمولا با کمک یک پلت ساز دیسکی انجام میشود که از یک دیسک چرخان و یک سری صفحات شیب دار تشکیل شده است. تجهیزات لازم برای دانه بندی سنگ آهن عبارتند از:
گندله ساز دیسکی: از تجهیزات اصلی دانه بندی سنگ آهن گندله ساز دیسکی است که به اگلومره کردن ریزدانهها به دانههای کوچک کمک میکند.
سیستم افزودن رطوبت: برای بهبود فرآیند دانه بندی سنگ آهن، به مواد خوراک آب افزوده میشود.
سیستم نقاله: نوار نقاله برای انتقال ریز دانهها به گندله ساز دیسکی استفاده میشود.
خرد کردن: برای کاهش اندازه سنک آهن به اندازههای کوچکتر باید سنگ آهن را خرد کرد. این کار معمولا با دستگاههای سنگ شکن فکی یا سنگ شکن چرخشی انجام میشود. سنگ شکن فکی شامل دو فک، یکی ثابت و یکی متحرک است و سنگ آهن در بین آنها خرد میشود. سنگ شکن چرخشی از یک سر خردکن مخروطی شکل تشکیل میشود که داخل یک محفظه کاسهای شکل بزرگتر میچرخد و سنگ آهن را در اندازههای بزرگتر خرد میکند.
فیدر ویبره: برای تغذیه سنگ آهن به داخل سنگ شکن از فیدر استفاده میشود. برای انتقال سنگ آهن از فیدر به سنگ شکن نیز نیاز به سیستم نقاله داریم.
البته این تجهیزات بسته به نوع سنگ معدنی و نیازهای خاص میتوانند تغییر کنند.
کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی مرتبط با دانه بندی و خردایش سنگ آهن
کد آیسیک (ISIC) یا طبقه بندی استانداردهای بین المللی صنایع یک روش ساده و دقیق کدگذاری است که از طریق آن میتوان اطلاعاتی نظیر هویت کالا، قطعات، مواد، مدارک و اموال را تعیین و تایید کرد. کد آیسیک مرتبط با دانه بندی و خردایش سنگ آهن از این قرار است:
دانه بندی و کانه آرایی سنگ آهن: 1310412308
برای تعیین جایگاه یا ترخیص کالا از گمرک نیز نیاز به کد تعرفه گمرکی است. در حال حاضر، کد تعرفه گمرکی مرتبط دانه بندی و خردایش سنگ آهن تعریف نشده است.
خلاصه گزارش سرمایه گذاری طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن
- ظرفیت تولید سالانه: 90000 تن
- مساحت زمین موردنیاز: 100000 متر مربع
- زیربنای کل: 45000 متر مربع (با احتساب فضای روباز)
- نیروی انسانی لازم: 10 نفر
- میزان سرمایه گذاری ثابت: 733000 دلار
- ارزش ماشین آلات و تجهیزات: 190000 دلار
- نرخ بازده داخلی در سال مبنا: 33 درصد
- نرخ برابری دلار: 45000 تومان
چگونه طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن تهیه کنیم؟
اگر میخواهید به صورت کاملا حرفهای یک طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن تهیه کنید، کارشناسان ما در شرکت طرح نویس آماده ارائه خدمات به شما عزیران هستند.
بخشی از خدمات شرکت طرح نویس در این حوزه عبارتند از:
-انجام مطالعات امکان سنجی و بازاریابی برای محصولات و خدمات
-بررسی پتانسیل صادراتی و شناسایی بازار محصولات صنعتی
-انجام طرح های توجیهی برای استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان
-انجام طرح های توجیهی به منظور جذب سرمایه گذار خارجی
-ثبت نام و انجام فرآیند اخذ جواز تاسیس، ثبت نام سامانه بهین یاب، کارا و سیتا
– تهیه طرح توجیهی برای ثبت اختراع و پارک های علم و فناوری
– طراحی و اجرای پروژه های صنعتی
منتظر شما هستیم…