هزینه راه اندازی کسب و کار چقدر است؟

هزینه راه اندازی کسب و کار چقدر است؟

هزینه راه اندازی کسب و کار شما چقدر است؟ این سوالی کلیدی برای هر کسی است که به فکر راه اندازی کسب و کار برای خودش است. باید مدتی را صرف کشف این موضوع کنید تا بدانید چه مقدار پول برای راه اندازی کسب و کار خود نیاز دارید و آیا می توانید برای راه اندازی کسب و کار خود از عهده آن برآیید یا خیر.

مهم تر از همه، شما می خواهید بفهمید که در روزهای ابتدایی کسب و کارتان، با افزایش فروش، به چه مقدار پول نقد در بانک نیاز دارید تا کسب و کار خود را حفظ کنید.

هزینه‌های راه‌اندازی کسب و کار می‌تواند بسته به اینکه آیا شما در حال راه‌اندازی یک فروشگاه مصالح ساختمانی، فروشگاه آنلاین یا خدماتی هستید، متفاوت  باشد. با این حال، یک موضوع رایج این است که راه اندازی یک کسب و کار موفق نیاز به آمادگی دارد.

و در حالی که ممکن است دقیقاً ندانید که این هزینه ها چقدر خواهد بود، باید شروع به تحقیق و تخمین هزینه شروع کسب و کار خود کنید.

نحوه تعیین هزینه های راه اندازی کسب و کار

مانند زمانی که طرح توجیهی خود را تهیه می کنید و یا فروش اولیه خود را پیش بینی می کنید، این هم ترکیبی از تحقیقات بازار، آزمایش و حدس زدن های آگاهانه است. نگاه کردن به رقبا نقطه شروع خوبی است اما هنگامی که احساس کردید تخمین های اولیه شما درست است، می توانید با تهیه این سه لیست ساده، دقیق تر شوید.

1- هزینه های راه اندازی کسب و کار

این ها هزینه هایی هستند که قبل از راه اندازی و شروع درآمدزایی اتفاق می افتد. در اینجا چند نمونه آورده شده است:

مجوزها: هر کسب و کاری برای فعالیت به گواهینامه نیاز دارد، درست مانند یک راننده برای رانندگی. هزینه ها بسته به صنعت و مکان متفاوت است.

هزینه های حقوقی: راه اندازی ساختار کسب و کار شما (مالکیت انفرادی، LLC، و غیره) ممکن است مستلزم مشاوره با یک وکیل باشد و حداقل شامل هزینه های اولیه تشکیل تجارت می شود.

بیمه: حوادثی اتفاق می افتد و بیمه از کسب و کار شما در برابر ضربه های پیش بینی نشده محافظت می کند.

بازاریابی و برندسازی: راه هایی برای انتشار اخبار در مورد محصول یا خدمات شما است. آن ها می توانند شامل ایجاد یک وب سایت، ایجاد کارت ویزیت یا تبلیغ رسانه های اجتماعی باشند.

لوازم اداری: می تواند شامل میز و صندلی اداری، سیستم های رایانه ای و اقلام مورد نیاز برای یک دفتر کار باشد.

اجاره: اگر قبل از شروع به کار نیاز به اجاره فضایی برای کسب و کار خود دارید، این هزینه ها را نیز در لیست خود قرار دهید.

2- دارایی ها در زمان راه اندازی کسب و کار

در مرحله بعد، کل مبلغی را که باید برای دارایی‌ها خرج کنید تا کسب ‌وکار خود را شروع کنید، محاسبه کنید. دارایی ها، خریدهای بزرگ تری هستند که ارزش بلندمدت دارند. آن ها معمولاً اقلام مهمی هستند که در صورت نیاز یا تمایل می توانید بعداً آن ها را مجدداً بفروشید. البته هزینه استهلاک آن ها را نباید فراموش کرد.

در اینجا چند نمونه آورده شده است:

تجهیزات: اجاق‌های نانوایی، دوربین‌های عکاسی یا رایانه‌های یک استارت ‌آپ فناوری را در نظر بگیرید.

موجودی: اگر در حال فروش محصولات هستید، باید قبل از باز کردن درهای فروشگاه خود (یا فروشگاه آنلاین خود) موجودی خود را افزایش دهید.

مبلمان و تزیینات: میز، صندلی، کاناپه اتاق انتظار – ایجاد یک فضای کاری کاربردی و جذاب ممکن است مستلزم سرمایه گذاری اولیه باشد.

وسایل نقلیه: اگر کسب و کار شما به وسیله نقلیه برای ارائه محصول یا خدمات نیاز دارد، مطمئن شوید که این خرید را جزو هزینه های راه اندازی خود قرار دهید.

چرا باید دارایی ها را از هزینه ها جدا می کنیم؟

دلیلی وجود دارد که باید هزینه ها را به دارایی ها و هزینه ها (هزینه های جاری) تفکیک کنید. هزینه ها در مقابل درآمد قابل کسر هستند، بنابراین، درآمد مشمول مالیات را کاهش می دهند. از سوی دیگر، دارایی ها در مقابل درآمد قابل کسر نیستند.

با جداسازی اولیه این دو، به طور بالقوه در هزینه مالیات صرفه جویی می کنید. علاوه بر این، با محاسبه دقیق هزینه ها، می توانید از اغراق آمیز جلوه دادن دارایی ها در ترازنامه جلوگیری کنید. در حالی که معمولاً داشتن دارایی‌های بیش تر ظاهرا بهتر است، داشتن دارایی‌هایی که بی‌فایده یا بی‌اساس هستند، فقط کتاب‌های مالی شما را پر می کنند.

فهرست کردن این موارد به طور جداگانه تمرین خوبی در هنگام راه اندازی یک کسب و کار است و به بخش نهایی منجر می شود که هنگام تعیین هزینه های راه اندازی باید در نظر گرفته شود.

 

هزینه راه اندازی کسب و کار چقدر است؟

3- هزینه های عملیاتی راه اندازی کسب و کار

در نهایت، بفهمید که هزینه بهره برداری از کسب و کار شما تا زمانی که فروش بتواند هزینه ها را پوشش دهد، چقدر است. فهرستی ایجاد کنید که هزینه های ماهانه را تخمین بزند، مانند:

اجاره

حقوق و دستمزد (شامل حقوق شما)

آب و برق

بازاریابی و تبلیغات

پرداخت های وام

حق بیمه

لوازم اداری

خدمات حرفه ای

هزینه های سفر

حمل و توزیع

سپس، بر اساس پیش بینی درآمد خود، محاسبه کنید که چند ماه طول می کشد تا فروش شما بتواند تمام آن هزینه های ماهانه را پوشش دهد. این تعداد ماه ها را در هزینه های عملیاتی ماهانه خود ضرب کنید تا مشخص کنید که هنگام شروع کسب و کار خود به چه میزان برای پوشش هزینه های عملیاتی نیاز دارید.

محاسبه مقدار پول نقد مورد نیاز در زمان راه اندازی

برای اینکه بفهمید چه مقدار پول برای شروع کسب و کار خود نیاز دارید، خرید دارایی، هزینه های راه اندازی و هزینه های عملیاتی را برای یک دوره یک ساله محاسبه کنید. این کل هزینه‌های راه‌اندازی شما است و بهتر است این هزینه‌ها را دست‌کم نگیرید.

برای محاسبه دقیق هزینه های راه اندازی کسب و کار خود وقت کافی بگذاید. با فرض اینکه شروع به فروش کنید و این فروش در طول زمان افزایش یابد، درآمد شما می تواند به پرداخت برخی از هزینه های عملیاتی شما کمک کند؟ در حالت ایده آل، فروش شما در طول زمان بیش تر و بیش تر می شود و این کمک می کند تا به سودآوری دست یابید.

تامین مالی هزینه های شروع کسب و کار

شما می توانید هزینه های اولیه را به تنهایی یا از طریق ترکیبی از وام و سرمایه گذاری پوشش دهید.

بسیاری از کارآفرینان تصمیم می‌گیرند که می‌خواهند پول نقد بیش تری از آنچه نیاز دارند جمع‌آوری کنند تا برای موارد احتمالی پول باقی بماند. از طرفی سرمایه گذاران خارجی نمی خواهند بیش تر از آنچه شما نیاز دارید به شما پول بدهند، زیرا پول آن ها برای پول خود حساسیت بخرج می دهند.

البته، تامین مالی راه اندازی از نظر فنی به معنای تامین مالی بخشی از برآورد هزینه های اولیه نیست. اما در دنیای واقعی، برای شروع، باید هزینه های اولیه را تخمین بزنید و تعیین کنید که چه فاینانس استارتاپی برای پوشش آن ها لازم است. نوع تامین مالی که دنبال می‌کنید ممکن است هزینه‌های راه‌اندازی یا هزینه های مستمر شما را در یک دوره معین تغییر دهد، بنابراین مهم است که این موضوع را از قبل در نظر بگیرید.

حتی اگر کمی زرنگ باشید می تونید کسب و کارتون رو بدون هزینه هم شروع کنید، مقاله مرتبط با 7 گام برای شروع کسب و کار بدون پول رو می تونی اینجا بخونی.

در اینجا گزینه های متداول تامین مالی وجود دارد که باید در نظر بگیرید:

سرمایه گذاری: آن چیزی است که شما یا شخص دیگری در شرکت می گذارید و به عنوان سرمایه پرداخت شده در ترازنامه ختم می شود. این مفهوم کلاسیک سرمایه گذاری تجاری است، مالکیت در یک شرکت، ریسک کردن پول به امید به دست آوردن پول های بعدی است.

حساب های پرداختنی: بدهی هایی که معوق هستند یا باید پس از مدت معینی طبق ترازنامه شما پرداخت شوند. به طور کلی، این به معنای بدهی کارت اعتباری است. این عدد به تراز اولیه ترازنامه شما تبدیل می شود.

استقراض جاری: شامل بدهی های استاندارد، استقراض از بانک ها یا سایر استقراض های جاری است.

سایر بدهی های جاری: بدهی های اضافی که هزینه بهره ندارند. اینجا جایی است که از بنیانگذاران، اعضای خانواده یا دوستان وام گرفته اید.

بدهی های بلند مدت: بدهی های بلند مدت یا وام های بلند مدت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
خانه