طرح توجیهی تولید عایق الاستومری_EPDM

 

اساسا، عایق الاستومری لاستیک مصنوعی در دسته فوم های سلول بسته قرار می گیرد. (سلول های داخلی به یکدیگر نزدیک اند اما مقاوم و انعطاف پذیر می باشند). لبه بیرونی آن شامل یک سطح صاف یا “پوست مانند” است که به عنوان بازدارنده بخار عمل می کند. به دلیل خاصیت انعطاف پذیری عایق الاستومری، در مقایسه با دیگر عایق ها، کمتر مستعد ترک خوردگی، شکست و از دست رفتن مواد است.

همانطور که قبل تر اشاره شده، ساختار سلول بسته عایق الاستومری سبب شده تا این فوم توانایی بالایی در مهر و موم کردن لوله کشی های زیر کار در ساختمان داشته باشد. عایق الاستومری به دلیل نفوذ پذیری کم بخار آب، ساختار سلول بسته و خاصیت بازدارندگی نسبت به بخار آب، یک انتخاب عالی برای محافظت از لوله و تجهیزات ساختمانی است و از زنگ زدگی و خوردگی لوله ها جلوگیری می کند. زیرساخت هایی نظیر سیستم تهویه، تصفیه آب و سایر لوله کشی های توکار در ساختمان ها و واحدهای تولیدی صنعتی، هزینه های بالایی در بردارند که نیازمند محافظت از آن ها با چنین عایقی می باشد.

هنگامی که عایق الاستومری به درستی طراحی و نصب شود، می تواند به طور چشم گیری از دست دادن حرارت و کنترل دما را برای سیستم مکانیکی مدیریت کند. بر خلاف انواع عایق های فیبری سلول باز، در فوم های سلول بسته هنگامی که رطوبت با عایق تماس پیدا می کند، بازده حرارتی خود را از دست نداده و نسبت به جلوگیری از انتشار رطوبت مقاومت می کند.

یکی از مهمترین ملاحظات هنگام طراحی، تعیین و نصب عایق الاستومری ضخامت عایق است. عواملی مانند دمای سیال، نوع لوله، اندازه لوله، دمای محیط، رطوبت نسبی و دیگر عوامل، استفاده یا عدم استفاده از یک روکش محافظ بیرونی و همچنین ضخامت لازم برای عایق را تعیین می کند.

عایق الاستومری برای کاربردهای داخلی و خارجی زیر مناسب است:

عایق لوله HVAC (گرمایش، تهویه و تهویه مطلوع)

عایق لوله VRF (کولرهای گازی)

عایق لوله سیستم های تهویه

لوله آب سرد و عایق تجهیزات

عایق لوله سرمازا و گرما زا (چیلر)

عایق لوله های آب سرد و گرم

آستر داکت (بدون فیبر)

عایق صدا (فرکانس های پایین)

تاسیسات خورشیدی

 

 

عایق فوم الاستومری_EPDM

عایق های الاستومری در دسته عایق های حرارتی و صوتی قرار می گیرند. در واقع این عایق ها به دلیل بافت سلول بسته خود از انتقال حرارت و صدا به برون فضای تحت پوشش خود، جلوگیری می کنند.

قیمت گذاری این محصول با توجه به کاربردی که برای آن مصرف می شود بنا بر سایز، طرح، ضخافت و چسب مورد استفاده جهت قرار گرفتن بر روی سطح آن متفاوت است.

 

انواع عایق فوم الاستومری_EPDM

*عایق الاستومری لوله ای

*عایق الاستومری رولی

تفاوت این دو تنها در ظاهر، ضخامت و نوع کاربرد است و در مواد اولیه مورد استفاده و کیفیت محصول تفاوتی بین آن ها وجود ندارد.

 

کد آیسیک طرح توجیهی عایق الاستومری

متداول ترین دسته بندی و طبقه بندی  در فعالیت های اقتصادی همان تقسیم بندی آیسیک است. تقسیم بندی آیسیک طبق تعریف عبارت است از: طبقه بندی و دسته بندی استاندارد بین المللی فعالیت های اقتصادی، این دسته بندی با توجه به نوع صنعت و محصول تولید شده به هر یک از کدهای دو، چهار و هشت و ده رقمی اختصاص داده می شود، کدهای آیسیک مرتبط با طرح توجیهی عایق الاستومری در زیر آورده شده است.

 

 

گفتنی است در حال حاظر این محصول با ظرفیت تقریبی 3700 تن در سال در استان های خراسان رضوی، البرز، زنجان، قزوین و قم تولید می شود و مازاد نیاز کشور از راه واردات تامین می گردد.

 

مشخصات سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید عایق الاستومری

ظرفیت تولید: 700 تن

نرخ برابری دلار: 25000 تومان

مساحت زمین مورد نیاز: 7.000 متر مربع

زیر بنای مورد نیاز: 2.500 متر مربع

تعداد نیروی انسانی: 30 نفر

میزان سرمایه گذاری ثابت: 10 میلیارد تومان

میزان ارزش ماشین آلات: 5.8 میلیارد تومان

نرخ بازده داخلی: 38%

 

این مطلب در جهت آگاهی نسبی سرمایه گذار با طرح توجیهی عایق الاستومری نوشته شده است و ارقام سرمایه گذاری تقریبی است.

استفاده از کلیه مطالب این سایت برای عموم آزاد می باشد، فقط در راستای حفظ زحمات تیم تولید محتوی ما خواهشمندیم در صورت برداشت از این محتوی لینک ما را درج نمایید. باسپاس

 

 

درخواست تهیه بیزینس پلن

02191301868 - 09136717173

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
خانه