ست سرم چیست؟
طرح توجیهی تولید ست سرم به بررسی تولید این محصول پرداخته است. ست سرم مجموعهای از ادوات و لوارم پزشکی است که برای تزریقات وریدی کاربرد دارد. از ست سرم برای تزریقات زیر پوست و همچنین ماهیچهای استفاده میشود. تزریق بیش از حد میتواند به بروز مشکلاتی مانند فشار خون و نارساییهای قلبی منجر شود. بنابراین استفاده از ست سرم میتواند از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری کند. البته برای بیماران قلبی و کلیوی استفاده از ست سرم باید با تجویز و زیر نظر پزشک انجام شود. برای تزریقات مستقیم درون رگ و نیز تزریقات روزانه مایعات موردنیاز بیماران، میتوان از ست سرم استفاده کرد.
کاربرد ست سرم
همان طور که گفتیم، از ست سرم برای تزریق وریدی مایعات به میزان مشخص استفاده میشود. داروهایی که به صورت وریدی و در مدت زمان یک ربع تا چند ساعت باید به بدن بیمار برسند، با استفاده از ست سرم تزریق میشوند. ضمن اینکه، استفاده از ست سرم برای پرستاران مبتدی بسیار راحتتر از سایر روشهای تزریق دارو است.
برای بیمارانی که نیاز به داروی تزریقی دارند، میزان و حجم تزریق دارو بسیار مهم است. میزان تزریق دارو نباید بیشتر از 30 تا 50 میلی لیتر باشد. ست سرم برای تزریق مقدار زیاد داروهای رقیق شده به بدن بیمار استفاده میشود.
اجزای تشکیل دهنده ست سرم
به طور کلی، ست سرم از پنج جزء اصلی تشکیل میشود:
- کیسه سرم: کیسه سرم همان محفظهای است که داروی رقیق شده یا مایعات در آن نگهداری میشود و معمولا بین 50 تا 1000 میلی لیتر ظرفیت دارد. کیسه سرم دارای حفرههایی برای اتصال به لوله های تزریق است.
- گیره غلطکی: برای تنظیم مقدار و حجم مایع تزریقی از گیره های غلطکی استفاده میشود. با حرکت دادن غلطک های روی گیره میتوان لوله انتقال را تنگتر یا گشادتر کرد و میزان انتقال مایع را کاهش یا افزایش داد.
- محفظه قطره: محفظه قطره بین کیسه سرم و لوله انتقال مایع قرار دارد و وظیفه آن انتقال مایع از کیسه به لوله است. این محفظه به پرستاران امکان میدهد تا میزان قطرات واردشده به بدن بیمار را در دقیقه محاسبه کنند.
- گیره اسلاید: گیره اسلاید لزوما در تمامی ست های سرم وجود ندارد. وظیفه این گیره قطع کامل جریان مایعات تزریقی به بدن بیمار است. ست سرمهایی که گیره اسلاید دارند، نیازی به گیره غلطکی ندارند.
- درگاه تزریق: درگاه تزریق امکان افزودن داروهای احتمالی در حین تزریق مایع سرم را میسر میسازد.
ست سرم استاندارد چه ویژگی هایی دارد؟
- استریل، یکبار مصرف، غیر سمی، غیر تبزا، و سازگار با محیط زیست باشد
- اطاقک چکه کاملاً نرم و شفاف باشد تا مایع درون آن قابل رویت باشد.
- از جنس لاتکس نرم باشد تا دچار پیچ خوردگی و انسداد مایع تزریقی نشود.
- به فیلتر هوا و فیلتر مایع 15 میکرونی (جهت ممانعت از ورود ذرات درون مایع تزریقی به بدن) مجهز باشد.
- جهت انطباق با سایر محصولات استاندارد به کانکتور با شیب 6 درصد مجهز باشد.
- برای تنظیم جریان مایع به شیر غلطکی مجهز باشد.
- با گاز اتیلن اکساید استریل شده باشد.
- قابلیت تزریق با نیروی جاذبه را داشته باشد.
فرآیند تولید ست سرم
فرآیند تولید ست سرم و سایر لوازم پزشکی پرمصرف (مثل کیسه خون، کیسه ادرار، میکروست) از تبدیل گرانول پی وی سی به ورق پی وی سی شروع میشود. مراحل بعدی تولید ست سرم شامل جوش دادن ورقهای پی وی سی، نصب لولههای سرم و سرنگ، استریلیزه کردن و در نهایت انبار کردن میشود.
گرانول پی وی سی طبی، مستربچ، قطعات مونتاژی و سایر مواد و لوازم مواد اصلی تولید ست سرم را تشکیل میدهند. از تجهیزات لازم برای تولید ست سرم نیز باید به دستگاه اکسترودر، دستگاه کشنده، کاتر برش شلنگ، دستگاههای بسته بندی ترموفورمینگ فرم سیل، دستگاه مولتی وک، قالبهای فرمینگ و آب بندی، کانوایرها و تسمهها، محفظههای استریل، سیستم هواساز هایژنیک و موارد دیگر اشاره کرد.
کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی ست سرم
کد آیسیک (ISIC) یا طبقه بندی استانداردهای بین المللی صنایع یک روش ساده و دقیق کدگذاری است که از طریق آن میتوان اطلاعاتی نظیر هویت کالا، قطعات، مواد، مدارک و اموال را تعیین و تایید کرد. کد آیسیک ست سرم 3311513581 است.
برای تعیین جایگاه یا ترخیص کالا از گمرک نیز نیاز به کد تعرفه گمرکی است. کد تعرفه گمرکی ست سرم 90183914 است.
خلاصه گزارش سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید ست سرم
- ظرفیت تولید سالانه: 1700000 عدد
- مساحت زمین موردنیاز: 4000 مترمربع
- زیربنای کل: 1200 مترمربع
- نیروی انسانی لازم: 22 نفر
- میزان سرمایه گذاری ثابت: 15 میلیارد تومان (بدون در نظر گرفتن هزینه زمین)
- ارزش ماشین آلات و تجهیزات: 5.8 میلیارد تومان
- نرخ بازده داخلی در سال مبنا: 27 درصد
- نرخ برابری دلار: 25000 تومان
چگونه طرح توجیهی تولید ست سرم تهیه کنیم؟
اگر میخواهید به صورت کاملا حرفهای یک طرح توجیهی تولید ست سرم تهیه کنید، کارشناسان ما در شرکت طرح نویس آماده ارائه خدمات به شما عزیران هستند.
بخشی از خدمات شرکت طرح نویس در این حوزه عبارتند از:
-انجام مطالعات امکان سنجی و بازاریابی برای محصولات و خدمات
-بررسی پتانسیل صادراتی و شناسایی بازار محصولات صنعتی
-انجام طرح های توجیهی برای استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان
-انجام طرح های توجیهی به منظور جذب سرمایه گذار خارجی
-ثبت نام و انجام فرآیند اخذ جواز تاسیس، ثبت نام سامانه بهین یاب، کارا و سیتا
– تهیه طرح توجیهی برای ثبت اختراع و پارک های علم و فناوری
– طراحی و اجرای پروژه های صنعتی
منتظر شما هستیم…