طرح توجیهی تولید شیشه و ظروف بوروسیلیکات

ویژگی‌ها و کاربردهای شیشه بوروسیلیکات

اکسید بور به دلیل ضریب انبساط حرارتی کم، مقاومت حرارتی بالایی دارد. از اکسید بود در تولید شیشه نسوز یا همان شیشه بوروسیلیکات استفاده می‌شود. همانطور که از نام آن پیداست، شیشه نسوز در برابر حرارت مقاوم بوده و دچار ترک و شکستگی نمی‌شود. مقاومت در برابر حرارت، خاصیت ضد حریق، عایق صوتی و استحکام 4 تا 6 برابری نسبت به شیشه‌های معمولی از ویژگی‌های شاخص شیشه بوروسیلیکات هستند.

از این شیشه برای ساخت ظروف آزمایشگاهی، ظروف پخت و پز، ظروف مایکروفری، در صنایع روشنایی، صنایع الکترونیک، ساخت انواع بخاری، شومینه و فر و همچنین تولید شیشه شیر نوزادان استفاده می‌شود.ظروفی که از این شیشه تولید می‌شوند از نظر بهداشتی نیز مطمئن‌تر هستند. ظروف پیرکسی که در آشپزخانه استفاده می‌کنید از همین شیشه بوروسیلیکات تولید می‌شوند.

شیشه بوروسیلیکات در برابر مواد شیمیایی مقاوم هستند. به همین دلیل برای نگهداری و حمل مواد شیمیایی کاربرد دارند. این شیشه‌ها غیرواکنشی هستند، یعنی با مواد داخل ظرف تداخل ایجاد نمی‌کنند و این مواد خالص و بدون آلودگی محفوظ می‌مانند.

شفافیت شیشه بوروسیلیکات این محصول را برای ساخت وسایل آزمایشگاهی ایده‌آل می‌کند.

فرآیند تولید شیشه نسوز

برای تولید نسوز ابتدا باید مواد اولیه را تهیه و آماده کرد. سیلیس، اکسید بور، کربنات سدیم، کربنات پتاسیم، فلدسپات، دولومیت، اکسید آرسنیک، سودا و آهک جزو مواد اولیه تولید شیشه نسوز هستند.

ابتدا این مواد پس از توزین، با دستگاه‌های آسیاب مخصوص خرد شده و ذرات آهن به کمک  جداکننده معناطیسی از مواد آسیاب شده جدا می‌شود. سپس مواد لازم با هم مخلوط شده و وارد کوره ذوب می‌شوند. طی مرحله تصفیه، حباب‌های هوا از مواد مذاب خارج می‌شوند. سپس مواد مذاب هموژنه و یکنواخت سازی می‌شوند.

در مرحله بعد، این مواد با دستگاه‌های حرارتی پرس و شکل دهی می‌شوند. در آخر، شیشه تنش زدایی می‌شود و برای کنترل کیفیت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

تجهیزات و ماشین آلات لازم برای تولید شیشه بوروسیلیکات

استفاده از تجهیزات مناسب در کیفیت محصول نهایی نقش مهمی دارد. مهم‌ترین تجهیزات و دستگاه‌ها برای تولید شیشه نسوز عبارتند از دستگاه مخلوط کن، دستگاه جداکننده مغناطیسی، بالابر، نوار نقاله، آسیاب گلوله ای، کوره ذوب شیشه، دستگاه شیشه خردکن، ماشین شیشه شور، سیستم پیش گرم، دستگاه پرس و فرم دهی شیشه، تجهیزات توزین مواد اولیه و انواع سیلو.

دقت داشته باشید که به دلیل استفاده از مواد شیمیایی برای تولید شیشه بوروسیلیکات، همچنین خطراتی مثل شکستگی شیشه و حرارت کوره‌های ذوب باید تمهیدات و تجهیزات ایمنی کافی را مهیا کرد.

چرا طرح توجیهی تولید شیشه و ظروف بوروسیلیکات مهم است؟

با توجه به کاربردهای گسترده این محصول و تقاضای بالای بازار طرح توجیهی تولید شیشه و ظروف بوروسیلیکات می‌تواند موفقیت شما را تضمین کند. با افزایش اهمیت افکار عمومی نسبت به مسائل بهداشت شخصی و سلامت فردی، استفاده از ظروف بوروسیلیکات نیز افزایش چشمگیری داشته است. ضمن اینکه محصولات تولید شده از شیشه بوروسیلیکات پتانسیل بالایی برای صادرات دارند.

سیلیس مهم‌ترین ماده اولیه برای تولید شیشه نسوز است و کشور ما با بهره مندی از دخایر غنی سیلیس و کربنات سدیم فرصت مناسبی برای تولید این محصول دارد. در حال حاضر روزانه بیش از 500 هزار مترمربع شیشه در کشورمان تولید می‌شود و صنعت شیشه سازی جزو صنایع رو به رشد تلقی می‌شود.

کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی مرتبط با تولید شیشه و ظروف بوروسیلیکات

کد آیسیک (ISIC)  یا طبقه بندی استانداردهای بین المللی صنایع یک روش ساده و دقیق کدگذاری است که از طریق آن می‌توان اطلاعاتی نظیر هویت کالا، قطعات، مواد، مدارک و اموال را تعیین و تایید کرد. کد آیسیک مرتبط با تولید شیشه و ظروف بوروسیلیکات به شرح زیر است:

ظروف بوروسیلیکات: 2610512351

برای تعیین جایگاه یا ترخیص کالا از گمرک نیز نیاز به کد تعرفه گمرکی است. کد تعرفه گمرکی ظروف بوروسیلیکات  70139990 است.

خلاصه گزارش سرمایه گذاری

  • ظرفیت تولید سالانه: 30000 تن
  • مساحت زمین موردنیاز: 15000 متر مربع
  • زیربنای کل: 8000 متر مربع
  • نیروی انسانی لازم: 80 نفر
  • میزان سرمایه گذاری ثابت: 3.5 میلیون دلار
  • ارزش ماشین آلات و تجهیزات: 2.2 میلیون دلار
  • نرخ بازده داخلی در سال مبنا: 42 درصد
  • نرخ برابری دلار: 50000 تومان

چگونه طرح توجیهی تولید شیشه و ظروف بوروسیلیکات تهیه کنیم؟

اگر می‌خواهید به صورت کاملا حرفه‌ای یک طرح توجیهی تولید شیشه و ظروف بوروسیلیکات تهیه کنید، کارشناسان ما در شرکت طرح نویس آماده ارائه خدمات به شما عزیران هستند.

بخشی از خدمات شرکت طرح نویس در این حوزه عبارتند از:

-انجام مطالعات امکان سنجی و بازاریابی برای محصولات و خدمات

-بررسی پتانسیل صادراتی و شناسایی بازار محصولات صنعتی

-انجام طرح های توجیهی برای استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان

-انجام طرح های توجیهی به منظور جذب سرمایه گذار خارجی

-ثبت نام و انجام فرآیند اخذ جواز تاسیس، ثبت نام سامانه بهین یاب، کارا و سیتا

– تهیه طرح توجیهی برای ثبت اختراع و پارک های علم و فناوری

– طراحی و اجرای پروژه های صنعتی

منتظر شما هستیم…

درخواست تهیه بیزینس پلن

02191301868 - 09136717173

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
خانه