طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی

طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی

طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی به بررسی تولید این محصول پرداخته است. در تمامی مشاغل، مهم‌ترین عضو بدن که بیشترین درگیری را دارد دست‌ها هستند و بروز کوچک‌ترین حادثه‌ای می‌تواند خسارات جبران ناپذیری به بار آورد. برای افرادی که در محیط های صنعتی و کارگاهی مشغول به کار هستند، مثل کارخانجات بزرگ صنعتی و ذوب آهن، کارگاه‌های جوشکاری، قالب سازی، برشکاری، محیط های شیمیایی و نیز مشاغلی مثل آتش نشانی و غیره، استفاده از دستکش صنعتی یا همان دستکش ایمنی واجب و ضروری است.

انواع دستکش صنعتی

دستکش های صنعتی برای محافظت از انواع مخاطرات و آسیب‌های احتمالی به دست استفاده می‌شوند. هر حرفه و شغلی بنابر اقتضا نیاز به دستکش‌هایی با ویژگی‌های متفاوتی دارد. به عنوان مثال، کسی که با دستگاه فرز و آهن آلات کار می‌کند به یک دستکش ضخیم که احتمالا انعطاف زیادی نیز ندارد نیاز دارد، در حالی‌که در یک آزمایشگاه شیمیایی دستکشی نازک‌تر با انعطاف پذیری بالا، اما غیر قابل نفوذ لازم است.

بر همین اساس دستکش های صنعتی بنابر نوع و محل استفاده و ویژگی‌های موردنظر به انواع گوناگونی تقسیم بندی می‌شوند:

دستکش صنعتی مقاوم در برابر گرما و حرارت: برای مشاغلی که با مواد و اجسام داغ سروکار دارند، مثل صنایع ذوب و آتشنشانی، دستکش صنعتی باید از دست در برابر حرارت زیاد و سوختگی محافظت کند. اصولا در ساخت این نوع دستکش‌ها از الیاف نسوز استفاده می‌شود. همچنین، خواص مکانیکی آین دستکش‌ها به گونه‌ای است که انعطاف لازم برای انگشتان را مهیا کند. در تولید این دستکش‌ها از روکش فلزی و لایه‌های عایق حرارت استفاده می‌شود.

دستکش صنعتی مخصوص مواد شیمیایی: در ساخت این نوع دستکش‌ها از مواد لاستیکی یا انواع پلیمرهای عیر حلال در اسید استفاده می‌شود. البته به دلیل خواص متفاوت اسیدها، دستکش‌های صنعتی مخصوص مواد شیمیایی نیز از تنوع بالایی برخوردار هستند. دستکش‌های لاتکس ارزان قیمت و نیز دستکش‌های بوتیل گران قیمت، همگی جزو این دسته از دستکش های صنعتی هستند.

دستکش های صنعتی مقاوم در برابر اشعه خورشید: قرار گرفتن طولانی مدت در برابر اشعه خورشید می‌تواند باعث سوختگی پوست و حتی ابتلا به سرطان پوست شود. برای افرادی که در محیط های باز کار می‌کنند، مثل رانندگان و کشاورزان، استفاده از این نوع دستکش های صنعتی لازم است. این نوع دستکش‌ها از موادی تولید می‌شوند که نور و حرارت آفتاب را جذب نمی‌کنند، رنگ روشنی دارند و مانع تعریق دست می‌شوند. این دستکش‌ها معمولا از الیاف نخ روشن تولید می‌شوند.

دستکش های صنعتی مقاوم در برابر جریان الکتریسیته: معمولا تکنسین‌های سازمان برق، افراد و متخصصانی که با دکل‌های برق فشار قوی سروکار دارند و برق کاران از این دستکش‌ها استفاده می‌کنند.

دستکش های صنعتی مخصوص کارهای سنگین: کارگرهای ساختمانی که با مواد و مصالح سنگین و سخت سروکار دارند و نیز افرادی که با انواع دستگاه‌های برش کار می‌کنند، بیشتر به این وع دستکش‌ها نیاز دارند. این دستکش‌ها از چند لایه بیرونی تشکیل می‌شوند که مثل دانه‌های زنجیر به هم بافته شده‌اند و در مقابل بریدگی و له شدن مقاومت بسیار بالایی دارند. معمولا این نوع دستکش‌ها از جنس چرم ضخیم و مقاوم و مواد پلاستیکی و پلیمری با ضخامت بالا تولید می‌شوند.

 

طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی

فرآیند تولید دستکش صنعتی

برای تولید دستکش صنعتی ابتدا باید نوع کاربرد و جنس آن مشخص شود. معمولا هر خط تولید دستکش ایمنی قابلیت تولید چند نوع دستکش را دارد. برای نمونه، خط تولید دستکش‌های پلاستیکی و پلیمری اغلب شبیه به هم است.

برای تولید این نوع دستکش‌ها، ابتدا پوسته دستکش‌ها در محلولی از آب و مواد شیمیایی خاص خیسانده می‌شود. سپس این مواد آب گیری و خشک می‌شوند.

در مرحله بعد، عملیات پخت آغاز می‌شود و با استفاده از حرارت به دستکش‌ها شکل داده می‌شود. در گام بعدی، کار روکش دهی دستکش آغاز می‌شود. برای دستکش‌های چندلایه این فرآیند در چند مرحله متوالی انجام می‌شود که البته باید روکش قبلی خشک و دستکش پخته شود و دوباره روکش بعدی اضافه شود.

بعد از اعمال لایه‌ها، دستکش‌ها با عملیات حرارتی خشک و پخته می‌شوند و بعد از خنک سازی، آماده بسته بندی می‌شوند.

ممکن است فرآیند تولید برخی دستکش‌ها شامل افزودن لایه‌های درونی الیاف پنبه باشد. در این صورت، این مراحل نیز به فرآیند تولید دستکش صنعتی اضافه می‌شوند.

تجهیزات موردنیاز برای تولید دستکش صنعتی

به طور کلی، برای تولید دستکش صنعتی به تجهیزاتی همچون زنجیر، موتور، دمنده، مشعل خط تولید، دریچه، پمپ روغن، پمپ دوار، پمپ اصلی، مخزن اختلاط، نازل پاکسازی، خط تزریق روغن، مخازن فرمولاسیون، پایه قالب گیری دستکش، پمپ حرارت دهی پلاستیک و گوگرد، سیستم تامین مواد شیمیایی، هیدرو اکسترکتور که با نیروی گریز از مرکز کار کند، مخزن ولکانیزاسیون برای حرارت دهی پلاستیک و گوگرد، نوار نقاله، هند مولد و برخی تجهیزات دیگر نیاز دارید.

مواد اولیه موردنیاز تولید دستکش صنعتی

به طور کلی، مواد اولیه موردنیاز برای تولید دستکش صنعتی عبارتند از: پوسته‌ دستکش، مواد شیمیایی و پلیمری، مواد افزودنی، مواد تشکیل دهنده‌ روکش، الیاف مورد نیاز برای داخل دستکش و غیره.

 

طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی

چرا طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی مهم است؟

همان‌ طور که می‌دانید، به دلیل اهمیت ایمنی کار و همچنین کاربرد و مصرف بالای انواع دستکش‌های صنعتی، طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی بسیار اقتصادی و مهم است. در حال حاضر در کشور ایران، در مجموع 5 واحد فعال در استان‌های گیلان و قزوین با ظرفیت تولید 24446 تن دستکش صنعتی پلاستیکی فعالیت دارند.

کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی دستکش صنعتی

کد آیسیک (ISIC)  یا طبقه بندی استانداردهای بین المللی صنایع یک روش ساده و دقیق کدگذاری است که از طریق آن می‌توان اطلاعاتی نظیر هویت کالا، قطعات، مواد، مدارک و اموال را تعیین و تایید کرد. کد آیسیک دستکش صنعتی به شرح زیر است:

دستکش صنعتی لاستیکی: 2519412303

انواع دستکش لاستیکی: 2519312301

برای تعیین جایگاه یا ترخیص کالا از گمرک نیز نیاز به کد تعرفه گمرکی است. کد تعرفه گمرکی دستکش صنعتی لاستیکی 40151930 است.

خلاصه گزارش سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی

  • ظرفیت تولید سالیانه: 3.5 میلیون جفت
  • مساحت زمین موردنیاز: 2500 مترمربع
  • زیربنای کل: 900 مترمربع
  • نیروی انسانی لازم: 21 نفر
  • میزان سرمایه گذاری ثابت: 8.5 میلیارد تومان (بدون در نظر گرفتن هزینه زمین)
  • ارزش ماشین آلات و تجهیزات: 3.8 میلیارد تومان
  • نرخ بازده داخلی در سال مبنا: 39 درصد
  • نرخ برابری دلار: 23000 تومان

چگونه طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی تهیه کنیم؟

اگر می‌خواهید به صورت کاملا حرفه‌ای طرح توجیهی تولید دستکش صنعتی تهیه کنید، کارشناسان ما در شرکت طرح نویس آماده ارائه خدمات به شما عزیران هستند.

بخشی از خدمات شرکت طرح نویس در این حوزه عبارتند از:

-انجام مطالعات امکان سنجی و بازاریابی برای محصولات و خدمات

-بررسی پتانسیل صادراتی و شناسایی بازار محصولات صنعتی

-انجام طرح های توجیهی برای استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان

-انجام طرح های توجیهی به منظور جذب سرمایه گذار خارجی

-ثبت نام و انجام فرآیند اخذ جواز تاسیس، ثبت نام سامانه بهین یاب، کارا و سیتا

– تهیه طرح توجیهی برای ثبت اختراع و پارک های علم و فناوری

– طراحی و اجرای پروژه های صنعتی

منتظر شما هستیم…

درخواست تهیه بیزینس پلن

02191301868 - 09136717173

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
خانه