طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی

طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی

چرا از شیر آلات پلاستیکی استفاده کنیم؟

طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی به بررسی تولید این محصول پرداخته است. در مقایسه با شیرهای فلزی، شیر پلاستیکی در برابر فرسودگی و زنگ زدگی مقاوم است و عمر بیشتری دارد. شیرهای پلاستیکی از مواد پلاستیک سخت و بادوام تولید می‌شوند و در برابر سرما و گرما مقاومت بالایی دارند. همچنین قیمت مناسب این محصولات باعث شده تا برای مصارف خانگی و محل کار نیز بسیار مناسب باشند.

شیرهای پلاستیکی معمولا به دو شکل پیچی یا فلکه‌ای و دسته گازی در بازار موجود هستند. عدم رسوب آب و افت فشار از دیگر مزایای شیر آلات پلاستیکی است. ساختار این شیرها آن‌ها را برای انواع سیالات مثل روغن و بنزین نیز قابل استفاده می‌نماید.

نصب شیر آلات پلاستیکی آسان است و نیاز به ابزار خاصی ندارد. در صورت خرابی، قطعات آن به سادگی و با حداقل هزینه تعویض می‌شوند.

در مناطقی که سختی آب بالا است، شیرهای فلزی به سرعت دچار زنگ زدگی و خوردگی می‌شوند. به همین دلیل، در این مناطق از شیرهای پلاستیکی استفاده می‌شود. از دیگر مزایای شیر آلات پلاستیکی می‌توان به مقاومت آن‌ها در برابر شکستگی و ترک خوردگی، انعطاف پذیری بالا، وزن کم و جابه جایی آسان، مقاومت در برابر نور خورشید و اشعه مادون قرمز و ماورا بنفش، قابلیت جوش پلاستیکی و موارد بیشمار دیگر اشاره کرد.

به دلیل وجود همین مزایای متعدد، از شیرهای پلاستیکی می‌توان در شبكه‌های آبرسانی، فاضلاب ، گاز رسانی، مایعات و فاضلاب صنعتی، آبیاری تحت فشار (قطره ای و بارانی) و متحرك و غیره استفاده کرد.

اجزای شیر آلات پلاستیکی

ساختار شیرهای پلاستیکی معمولا از اجزای مشترکی تشکیل می‌شود:

  • بدنه
  • دیسک یا توپی
  • نشیمنگاه که جای قرار گرفتن دیسک یا واسطه بدنه و دیسک است و معمولا از جنس نرمی ساخته می‌شود و کار آب بندی را انجام می‌دهد.
  • فلکه یا دسته

انواع شیرآلات پلاستیکی

شیرهای پلاستیکی بنابر نوع کاربرد و محل استفاده در انواع مختلفی تولید می‌شوند، از جمله:

  • شیرهای توپی
  • شیرهای پروانه ای
  • شیرهای دروازه ای
  • شیرهای مخروطی
  • شیرهای کره ای
  • شیرهای یک طرفه
  • شیرهای سوزنی
  • شیرهای دیافراگمی
  • و….

دقت داشته باشید که در انتخاب شیرآلات پلاستیکی باید عواملی مثل سسیستم لوله کشی، محل نصب، نرخ جریان سیال، محدوده فشار و دما، خورندگی محیط بیرونی، مهارت نصاب، نگهداری لوله ها و تجهیزات، میزان تعویض پذیری مکرر تجهیزات و عوامل دیگر را مدنظر قرار دهید.

 

طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی

چرا طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی مهم است؟

شیر آلات پلاستیکی در گروه محصولات و مواد شیمیایی طبقه بندی می‌شوند. همان طور که پیشتر نیز اشاره کردیم، کاربرد شیرآلات پلاستیکی و محصولات مرتبط با آن بسیار گسترده است و از مصارف خانگی گرفته تا صنایع نفت و گاز و پتروشیمی را شامل می‌شود. به همین دلیل، طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی یک طرح اقتصادی و بسیار مطلوب محسوب می‌شود.

شیر آلات پلاستیکی جزو مواد پلیمری هستند. به همین دلیل در تولید و حتی واردات و صادرات این محصولات استانداردهای خاصی را باید رعایت کرد. برای محصولات پلیمری شماره‌های استاندارد ملی ایران 8142 و 7188 و 7187 و 7186 لحاظ شده‌اند.

همچنین استانداردهای بین المللی مربوط به این محصولات عبارتند از:

1980 – 16963 DIN ، 3359 ASTM D ، 2683 ASTM D ، ASTM D 3261 ، 4504 BS و 906-90ANSI/AWWA C

شیرآلات پلاستیکی از جنس پلی اتیلن و یا پلی پروپیلن در کشورهای اروپای غربی و اروپای شرقی و برخی کشورهای آسیایی مانند ترکیه، ایران، چین، ژاپن، کره جنوبی، مالزی و برخی کشورهای آمریکای لاتین مانند آمریکا و کانادا تولید می‌شوند.

تجهیزات لازم و فرآیند تولید شیر آلات پلاستیکی

برای تولید شیر آلات پلاستیکی به قالب، دستگاه تزریق پلاستیک، دستگاه آسیاب، دستگاه برش، کمپرسور هوا و دستگاه‌های سنگ سنباده و تسمه نقاله نیاز دارید.

فرآیند تولید این محصولات تقریبا در همه کشورها یکسان است. به صورت که ابتدا مواد اولیه با درصدهای مورد نیاز ترکیب شده و برای ایجاد یک سطح همنواخت و همگن وارد میکسر می‌شود. سپس این ترکیب مواد جهت گرانول سازی (اکسترودر) به دستگاه گرانول منتقل می‌شود. در این مرحله مواد در دستگاه تزریق پلاستیک پخته می‌شود تا به کیفیت مطلوب برسد.

هیترهای دستگاه دمای حدود ٦٥ الی ٧٣ درجه سانتی گراد ایجاد می‌کنند و مواد به قالب موردنظر هدایت شده و به شکل موردنظر در می‌آید. پس از خنک شدن قطعه موجود در قالب، گیره های دستگاه باز شده و قطعه تولید شده را بیرون می‌دهند.

محصول تولید شده بسته بندی می‌شود و آماده ارسال و عرضه به بازار است.

کد آیسیک شیرآلات پلاستیکی

کد آیسیک (ISIC)  یا طبقه بندی استانداردهای بین المللی صنایع یک روش ساده و دقیق کدگذاری است که از طریق آن می‌توان اطلاعاتی نظیر هویت کالا، قطعات، مواد، مدارک و اموال را تعیین و تایید کرد. کد آیسیک شیرآلات پلاستیکی 2520412967 است.

خلاصه گزارش سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی

  • ظرفیت تولید شالانه: 2000 تن
  • مساحت زمین موردنیاز: 4500 مترمربع
  • زیربنای کل: 1500 مترمربع
  • نیروی انسانی لازم: 30 نفر
  • میزان سرمایه گذاری ثابت: 14 میلیارد تومان (بدون در نظر گرفتن هزینه زمین)
  • ارزش ماشین آلات و تجهیزات: 5 میلیارد تومان
  • نرخ بازده داخلی در سال مبنا: 38 درصد
  • نرخ برابری دلار: 28000 تومان

طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی

چگونه طرح توجیهی تولید شیر آلات پلاستیکی تهیه کنیم؟

اگر می‌خواهید به صورت کاملا حرفه‌ای یک طرح توجیهی تولید شیرآلات پلاستیکی تهیه کنید، کارشناسان ما در شرکت طرح نویس آماده ارائه خدمات به شما عزیران هستند.

بخشی از خدمات شرکت طرح نویس در این حوزه عبارتند از:

-انجام مطالعات امکان سنجی و بازاریابی برای محصولات و خدمات

-بررسی پتانسیل صادراتی و شناسایی بازار محصولات صنعتی

-انجام طرح های توجیهی برای استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان

-انجام طرح های توجیهی به منظور جذب سرمایه گذار خارجی

-ثبت نام و انجام فرآیند اخذ جواز تاسیس، ثبت نام سامانه بهین یاب، کارا و سیتا

– تهیه طرح توجیهی برای ثبت اختراع و پارک های علم و فناوری

– طراحی و اجرای پروژه های صنعتی

منتظر شما هستیم…

درخواست تهیه بیزینس پلن

02191301868 - 09136717173

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
خانه