طرح توجیهی خردایش و دانه بندی سنگ آهن

 

طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن

 

در این مقاله به معرفی ابعاد مختلف طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن از حیث ضرورت تولید، الزامات تولید، مواد اولیه و معرفی ماشین آلات مربوطه و همچنین برآورد اقتصادی طرح به اجمال پرداخته شده است.

تولید فولاد فرآیند طویلی دارد و ابتدایی ترین آن دانه بندی و خردایش سنگ آهن استخراج شده از دل معدن است. محدودیت های زیادی به دست آوردن فلز با کیفیت وجود دارد و همین محدودیت ها اهمیت دانه بندی سنگ آهن و تغلیظ (فرآوری) آن را بیشتر نمایان می کند.

معادن سنگ آهن به سه دسته تونلی، روباز و حوضچه ای تقسیم می شوند که با توجه به نوع معدن دستگاه و ماشین الات مورد نیاز جهت استخراج متفاوت خواهد بود.

 

خردایش و دانه بندی سنگ آهن

 

زمانی که سنگ آهن از معدن استخراج می شود، باید چندین مرحله فرآوری را طی کند تا به کنسانتره آهن برسیم. اما در اینجا هدف از طرح توجیهی، دانه بندی و خردایش سنگ آهن است و مراحل بعدی آن که تولید کنسانتره است را شامل نمی شود.

غربالگری

توصیه می کنیم قبل از مرحله خرد کردن، تکه سنگ های ریز را از سایر اسلب های بزرگ جدا کنید. برای این کار می توان از یک صفحه استاتیک برای منحرف کردن ذرات ریز جهت خردایش استفاده کرد. این مرحله از اضافه بار سنگ شکن جلوگیری می کند و کارایی آن را افزایش می دهد.

ذرات ریز باعث کاهش کارایی سنگ شکن می شود و نیروی کششی را برای خرد کردن چنین ذرات کوچکی افزایش می دهد که باعث افزایش میزان کیلووات ساعت در هر تن خرد شده سنگ آهن می شود. غربالگری و انحراف ذرات ریز به طور قابل توجهی عملکرد سنگ شکن را افزایش می دهد.

 

خردایش و دپوی سنگ آهن

 

سنگ آهن استخراج شده باید به دانه های ریز تری توسط سنگ شگن تبدیل شود. همانطور که اشاره شد به منظور فرآوری و جدا کردن ناخالصی ها از سنگ آهن برای دست یابی به عیار بالاتر این مرحله جزو مراحل مهم فرآوری می باشد. در این مرحله می توان توسط جداکننده های مغناطیسی نیز سنگ های هماتیت و منگنز موجود در معدن را جدا سازی کرد و ارزش افزوده بیشتری به طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن بخشید.

 

سنگ آهن و خلوص آن در طبیعت

 

سنگ آهن های معدنی حاوی مقادیر بسیار بالایی هماتیت یا مگنتیت (بیش از حدود 60 درصد آهن) به عنوان “سنگ معدنی طبیعی” یا “سنگ معدنی حمل و نقل مستقیم” شناخته می شوند، به این معنی که می توان آنها را مستقیماً به کوره های بلند ذوب آن رسانید. سنگ آهن ماده خامی است که برای ساختن آهن خام استفاده می شود، که یکی از مواد اولیه اصلی برای ساخت فولاد است. 98 درصد سنگ آهن استخراج شده برای تولید فولاد استفاده می شود.

 

مشخصات سرمایه گذاری طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن

 

ظرفیت تولید: 30 هزار تن سالانه

نرخ برابری دلار: 25000 تومان

مساحت زمین مورد نیاز: 15000 متر مربع

زیر بنای مورد نیاز: 600 متر مربع

تعداد نیروی انسانی: 15 نفر

سرمایه گذاری ثابت: 3.8 میلیارد تومان (بدون احتساب زمین)

میزان ارزش ماشین آلات: 120 میلیارد تومان

نرخ بازده داخلی: 48%

 

این مطلب در جهت آگاهی نسبی سرمایه گذار با طرح توجیهی دانه بندی و خردایش سنگ آهن نوشته شده است و ارقام سرمایه گذاری تقریبی است.

استفاده از کلیه مطالب این سایت برای عموم آزاد می باشد، فقط در راستای حفظ زحمات تیم تولید محتوی ما خواهشمندیم در صورت برداشت از این محتوی لینک ما را درج نمایید. باسپاس

 

درخواست تهیه بیزینس پلن

02191301868 - 09136717173

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
خانه