طرح توجیهی تولید پاور بانک
در این مقاله به معرفی ابعاد مختلف طرح توجیهی تولید پاور بانک از حیث ضرورت تولید، الزامات تولید، مواد اولیه و معرفی ماشین آلات مربوطه و همچنین برآورد اقتصادی طرح به اجمال پرداخته شده است.
پاوربانک ها به دلیل استفاده از وسایل الکترونیکی، مانند تلفن های هوشمند در بین ما بسیار محبوب شده اند. برخی از باتری این گوشی ها آنقدر قوی نیستند که بتوانند تمام روز را بدون نیاز به شارژ مجدد کار کنند، بنابراین داشتن پاور بانک ها یک ضرورت است!
انواع پاور بانک
انواع مختلفی از شارژرهای قابل حمل یا همان پاور بانک ها در بازار موجود هستند. بدیهی است که اندازه یکی از معیارهای اصلی است، اما دسته های دیگری نیز وجود دارد که می توان آنها را در نظر گرفت.
انواع اصلی پاوربانک های USB شامل موارد زیر است:
پاوربانک های استاندارد: این ها پاوربانک های قابل حمل معمولی هستند که در فروشگاه ها و به صورت آنلاین در دسترس هستند. آن ها از منابع USB معمولی مانند شارژرهای USB شارژ می شوند. پاوربانک های USB در واقع همان پاوربانک های عمومی هستند که این روزها در تمام فروشگاه ها یافت می شود. آن ها معمولا با دارا بودن نشانگرهای نوری میزان درصد شارژ باقی مانده در پاوربانک را نمایش می دهند و با همین کابل مجدد شارژ می پذیرند.
پاوربانک خورشیدی: همانطور که از نامش مشخص است، این پاوربانک های خورشیدی می توانند از نور خورشید برای شارژ شدن استفاده کنند. برای این کار آن ها دارای پانل های فتوولتائیک هستند. آن ها فقط می توانند باتری داخلی خود را هنگام قرار گرفتن در زیر نور خورشید شارژ کنند. از آنجا که شارژ خورشیدی کند است، می توان آن ها را از طریق شارژر USB نیز شارژ کرد. شارژ خورشیدی یک پشتیبان مفید است، به خصوص اگر دارنده پاوربانک بیرون از منطقه شهری باشد و دسترسی به منبع برق نداشته باشد.
البته پیشرفت هایی برای جذب حداکثری انرژی خورشیدی حاصل شده است، برخی از پیشرفته ترین بانک های خورشیدی دارای پنل های خورشیدی هستند که تا می شوند و با مساحت بیشتری زیر سطح خورشید قرار می گیرند با این وجود، شارژ برخی از آنها بیش از 24 ساعت طول می کشد و از آنجا که آفتاب روشن در شب یا حتی در تمام روز وجود ندارد، مدت زمان قابل توجهی طول می کشد تا شارژ شوند.
پاوربانک های بی سیم: با توجه به اینکه بسیاری از ابزارها مانند تلفن، گوشواره (ایرپادها) و امثال آن قابلیت شارژ بی سیم را دارند، نقش پاوربانک های بی سیم نمایان می شود. این نوع از پاوربانک خود از منبع استاندارد USB شارژ می شود اما می تواند تلفن ها و سایر دستگاه های الکترونیکی سازگار با بی سیم را به صورت بی سیم شارژ کنند.
فناوری باتری پاور بانک
همه پاور بانک ها از باتری های قابل شارژ مبتنی بر فناوری لیتیوم استفاده می کنند. باتری های لیتیوم-یون و لیتیوم-پلیمر بیشتر برای پاوربانک ها استفاده می شوند اما اگر انواع دیگر آن ها به زودی وارد بازار شدند، تعجب نکنید. فناوری باتری کلید بسیاری از تحولات جدید است و روز به روز بیشرفت های بزرگی در آن به گوش می رسد.
دو فناوری که در حال حاضر استفاده می شود دارای ویژگی های کمی متفاوت هستند:
لیتیوم یونی: باتری های لیتیوم-یونی دارای چگالی انرژی بالاتری هستند، یعنی می توانند بار الکتریکی بیشتری را در اندازه یا حجم معینی ذخیره کنند و تولید آنها ارزان تر است، اما با افزایش زمان استفاده مشکلاتی برای آن ها بوجود می آید.
لیتیوم پلیمر: پاوربانک های لیتیوم پلیمری به همان میزان از پیری رنج نمی برند بنابراین انتخاب بهتری هستند. با این حال، تولید آنها گران تر است.
کد آیسیک طرح توجیهی تولید پاور بانک
متداول ترین دسته بندی و طبقه بندی در فعالیت های اقتصادی همان تقسیم بندی آیسیک است. تقسیم بندی آیسیک طبق تعریف عبارت است از: طبقه بندی و دسته بندی استاندارد بین المللی فعالیت های اقتصادی، این دسته بندی با توجه به نوع صنعت و محصول تولید شده به هر یک از کدهای دو، چهار و هشت و ده رقمی اختصاص داده می شود، کدهای آیسیک مرتبط با طرح توجیهی تولید پاوربانک در زیر آورده شده است.
کدآیسیک شارژر همراه: 3110512485
کد تعرفه گمرکی مرتبط با طرح توجیهی تولید پاور بانک
تعرفه یا به عبارت دیگری (TARIFF) یک نوع معیار عددی یا رقمی می باشد که برای شناسایی و تعیین جایگاه کالا در ترخیص کالا به کار می رود. تعرفه گمرکی میزان حقوق ورودی قابل پرداخت برای ورود کالا می باشد. تعرفه گمرکی در بستر تاریخ مبتنی بر سیستم و روش های خاصی از قبیل اداره گمرک، آمار، حمل و نقل، بیمه و غیره طراحی و مورد استفاده قرار می گیرد
با توجه به جست و جوهای انجام شده در اطلاعات شبکه گمرکی کد تعرفه گمرکی مرتبط با پاوربانک های همراه یافت نشد، لذا آماری از میزان صادرات و واردات آن نیز در دسترس نمی باشد.
- هم اکنون 5 واحد تولید کننده پاوربانک در استان های تهران، اردبیل و منطقه ویژه اقتصادی به تولید این محصول با ظرفیت اسمی بالغ بر 325.000 عدد مشغول فعالیت هستند و مازاد نیاز کشور از راه واردات تامین می شود.
مشخصات سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید پاور بانک
ظرفیت تولید: 60.000 دستگاه سالانه
نرخ برابری دلار: 25000 تومان
مساحت زمین مورد نیاز: 2000 متر مربع
زیر بنای مورد نیاز: 900 متر مربع
تعداد نیروی انسانی: 30 نفر
سرمایه گذاری ثابت: 9.6 میلیارد تومان
میزان ارزش ماشین آلات: 6 میلیارد تومان
نرخ بازده داخلی: 39%
این مطلب در جهت آگاهی نسبی سرمایه گذار با طرح توجیهی تولید پاور بانک نوشته شده است و ارقام سرمایه گذاری تقریبی است.
استفاده از کلیه مطالب این سایت برای عموم آزاد می باشد، فقط در راستای حفظ زحمات تیم تولید محتوی ما خواهشمندیم در صورت برداشت از این محتوی لینک ما را درج نمایید. باسپاس